Вдовицата на Стефан Шарлопов хвърли всички в шок с деколтето си (ФОТО)

Вдовицата на Стефан Шарлопов хвърли всички в шок с деколтето си (ФОТО)
1 (20%) 1 vote

Красавицата реши рано-рано да открие сезона и да събере естествен витамин D

Вдовицата на хотелиера Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова винаги е предизвиквала вниманието с перфектната си фигура и сексапил.

Прави впечатление обаче, че напоследък тя е особено секси. Скорошната снимка на вдовицата на Стефан Шарлопов по бански, предизвика много вълнения в социалните мрежи.

Стефан Шарлопов

Красавицата реши рано-рано да открие сезона и да събере естествен витамин D

Причината е, че деколтето на красавицата, буквално прелива, за радост на многобройните й почитатели. Красавицата реши рано-рано да открие сезона и да събере естествен витамин D.

Блондинката не за първи път нагорещява виртуалното пространство с фотосите си. Според мнозина Бояна е прибягвала до услугите на добър пластичен хирург, за да изглежда така, въпреки естествената си хубост.

Припомняме, че преди няколко месеца вдовицата на Стефан Шарлопов призна, че е изпратила много тежка година от гледна точка на бизнеса си. Последствията, причинени от коронавирус пандемията, са доста сериозни.

„Трудно ще приема някого другиго от тук нататък, защото Стефан беше голям мъж и винаги ще е еталон, с който ще сравнявам”, откровена е Бояна. Тя обаче става все по-неустоима с всеки изминал ден.

Стефан ШарлоповПрипомняме, че миналата година тя прибра тлъста сума.
Запознати издават, че Бояна Шарлопова е продала огромната им къща във Владая. Палатът на два етажа с няколко спални, огромен дувар и разкошна гледка към Витоша, е изтъргуван за повече от половин милион евро.

Красивата блондинка се е разделила с имота, тъй като всичко в него е свързано с друг живот, който няма как да се върне. Тя дълго търсила купувач, но точно след първата вълна на пандемията се появил мастит бизнесмен, който харесал къщата и решил да я купи.

Сега вдовицата на Шарлопов живее с децата си в друго жилище. То е разположено в елитен столичен квартал. Лятото пък семейството прекарвало в къщата си в затворения комплекс Созополис, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар