Константин се появи в неадекватно състояние при Николаос Цитиридис (Вижте защо)

Константин се появи в неадекватно състояние при Николаос Цитиридис (Вижте защо)
5 (100%) 1 vote

Константин се държа странно при Николаос Цитиридис

Константин се появи в доста неадекватно състояние в студиото на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ във вторник вечер. Баладичният певец бе гост в рубриката на гърка, където двамата с водещия прочетоха теми и заглавия от медиите, където е забъркано името на изпълнителя, а той трябваше само да потвърждава или отрича жълтите новини.

Поведение

Коцето едва успяваше да изкара някоя мисъл от главата си, беше със слънчеви очила и поведението му определено не бе като на трезвен и „чист“ човек, забеляза „Уикенд“.

Всички зрители пред малките екрани се усъмниха, че бившият на Райна се е почерпил с „бело“ преди да се появи в студиото. Очилата, които прикриваха погледа му, също навеждаха на тази мисъл.

Шофьор

Отделно Коцето редовно ползва услугите на шофьор – братът на Борис Дали, а причината да го превозва е, че изпълнителят на „Черна роза“ не иска да има проблеми с полицията, ако го спрат и му направят тест за наркотици и алкохол.

Именно това е причината Велислав да е плътно до прочутия певец, дори когато няма участия. „Какво ли не съм чувал за себе си, всякакви глупости. Вече нищо не може да ме учуди и затова го приемам на шега и се забавлявам с тях“, гледа с насмешка изпълнителят, но от обкръжението му издават, че голяма част от нещата са самата истина.

Разхайтен начин на живот

Темата за разхайтения начин на живот, който води Коцето, е всеизвестна. Външният му вид също издава, че нещо не е наред – зачервено лице, непрестанен кикот и инфантилна усмивка без никаква причина.

Дрога

Добре познаващите чалга идола са категорични, че никой и нищо не е в състояние да му повлияе и да го накара да откаже наркотиците. Той си вярва, че дрогата не му се отразява по никакъв начин и даже му помага да се справя с напрежението, а не мисли за последиците, които ще се появят след време.

Константин се появи в неадекватно състояние при Николаос Цитиридис сн. hotarena.net

Константин се появи в неадекватно състояние при Николаос Цитиридис сн. hotarena.net

„Хайде преди можеше да го оправдаеш, че изпуска напрежението с кокаин, защото всяка вечер има участие, но заради коронавируса през 2020-та година почти не е работил и няма какво да се справя със забързания ритъм на живот. Просто си го влече. Поне за алкохола не се крие“, коментират от обкръжението на чаровния зевзек, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар