Ще се провали ли новият сериал на Би Ти Ви „Белези“?

Гласувайте за статията
Сериалът рисково тръгва на гърба на най-гледаното шоу по Нова тв – „Като две капки вода“, ще му изиграе ли това лоша шега?

Новият сериал на Би Ти Ви „Белези“ е с предрешен провал – шушука се в медийните среди. „Белези тръгва“ „на гърба“ на най-гледаното шоу по Нова тв – „Като две капки вода“ – отбелязва „Уикенд“. Така има реална опасност рейтингът на продукцията да удари дъното, тъй като поне засега изглежда невъзможно да пребори състезанието за имитации, трупало фенове цели 8 години – отб–лязва изданието.

Би Ти Ви пуска „Белези“ на 22 февруари в 21 часа. Но в същия ден, но с час по-рано Нова тв изстрелва хитовото си шоу „Капките“. Така почти никой няма да се сети да превключи канала само защото от 9 започва нов български сериал. Друг коз на „Капките“ е, че шоуто е за цялото семейство, докато сериалът, съдейки по изтеклата досега информация, е основно за дамите.

Според хора, които разбират от телевизия, „Белези“ или трябва да е гениален, за да пребори „Капките“, или още отсега могат да го класират в графата „рейтингов провал“. От Нова тв вече потриват доволно ръце, че ще ударят в земята конкурентната Би Ти Ви, както се случва често в последната година.

Малшанс при старта на „Белези“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар