Камелия разкри тайната на дългогодишната си връзка

За 50-годишния си юбилей Камелия не е успяла да събере, приятелите си заради пандемията, но пък споделя, че е избухнала подобаващо с Цветин вкъщи. "След полунощ направихме лудо посрещане и весело празнуване с музика и танци. Даже пуснах клипчета с отварянето на шампанското, забавлявах се. На следващия ден имах стотици обаждания и есемеси". Звездата споделя пред "Телеграф", че не съжалява за нищо в живота си досега, дори за грешките които е правила.

Грешки

"Ако не съществуваха тези грешки нямаше как да се изградя като Камелия към днешна дата. Благодарна съм за всяко нещо, което ми се е случило и не съжалявам за нищо".

Здравословно хранене

Камелия отбелязва, че поддържа перфектното си тяло със здравословно хранене. Има  "персонален готвач" в лицето на любимия си Цветин, който приготвя храната бавно, на ниска температура с много добавки от сушени храни на прах. "Аз не обичам да се бъркам. Имам му доверие, каквото ми предложи пийвам и хапвам. Забавлявам се и живея с позитивна енергия. Не изключвам и спортуването, постоянството и желанието ми да изглеждам добре".

14-ти февруари

Споделя, че 14-ти февруари за нея и Цветин е ежедневие. "За нас 14-ти февруари си е всекидневие. За закачките между нас не ни е нужна определена дата, ние си празнуваме тогава, когато го чувстваме. Истината е, че с времето всичко с нашата двойка стана много синхронизирано, дори нямаме нужда от подаръци точно за определената дата. Когато ни се празнува - празнуваме, когато не - не.  Искаме ли да си купим нещо и да си направим подарък един на друг го правим на момента а, не чакаме празници". Камелия разкрива и тайната на дългогодишната си щастлива любовна връзка. "Споделеност, комуникация, доверие, откритост. Любов и думата компромис в едно изречение няма как да съществуват. Не можеш да направиш компромис със себе си, но може да изразиш себе си, като споделиш любовта. [caption id="attachment_656963" align="aligncenter" width="288"]Камелия разкри тайната на дългогодишната си връзка с Цветин сн. hotarena.net Камелия разкри тайната на дългогодишната си връзка с Цветин сн. hotarena.net[/caption] Ако имаш маска няма как да просъществува дългата връзка. Не е възможно, или е до време. Затова някой като каже: "Той или тя се промени". Не, не се. Човекът винаги е бил такъв, просто е играл роля. Това са пречките да създадеш една дълга връзка. Ако ги няма тези пречки всичко ще е прекрасно", казва поп фолк изпълнителката, предават от hotarena.net.