Алекс Сърчаджиева разкрива най-големите си тайни

Алекс Сърчаджиева разкрива най-големите си тайни
4 (80%) 1 vote

Алекс Сърчаджиева се подготвя да разкрие най-големите си тайни

Две години след смъртта на Ласкин, Алекс Сърчаджиева подготвя моноспектакъл за живота си. Тази идея се зародила в съзнанието й два месеца след кончината на нейния любим след интересна случка.

Актрисата била помолена от свой приятел да разкаже някаква забавна история пред група хора. Въпреки траура, тя се съгласила. Оказало се обаче, че залата е претъпкана, а част от желаещите да я гледат не успели да влязат.

„Забелязах, че хората се смеят много повече на моите истории, отколкото на комедиите, в които играя. После плачеха на други“, призна Алекс. Така се вдъхновила да направи монодрама за изпълнения си с препятствия живот.

Алекс е категорична, че иска да покаже себе си.

„Хората ме познават от сцената или като водеща, но сега ще направя дисекция на себе си“, споделя тя и допълва, че моноспектакълът е по сценарий на Яна Борисова. Димитър Коцев-Шошо, син на легендарния Константин Коцев е режисьор.

Премиерата е планирана за края на март или началото на април. Освен спомени за майка си Пепа Николова и за връзката си с Иван Ласкин, Алекс ще излее болката си по най-голямото си разочарование в живота – отхвърлянето от баща си Йосиф Сърчаджиев, пише Марица.бг, позовавайки се на столичен ежеседмичник.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар