Цвети Стоянова направи изненадващо признание

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова изненада с признанието, което направи за себе си

Бившата грация Цвети Стоянова направи неочаквано признание. След като споделили, че за втори път се е изправила очи в очи със смъртта, тя е решила в бъдеще да започне да се занимава с ясновидство.

Оцелялото по чудо златно момиче признава, че се интересува от астрология, енергии, но не само като любител, а като професионалист.

„Подозирам, че след време ще стана една шаманка, която ще гледа на хората, ще ги лекуват с кристали, ще изчислява асценденти… Натам вървят нещата, но вървят с бавни темпове. Аз съм бавно загряващ човек, така да се изразя“, споделя красавицата.

Тя не крие, че най-новата й мания са кристалите, но не ги използва само за бизнес цели покрай гривните и бижутата, които продава. Цвети Стоянова споделя, че кристалите истински я вдъхновяват и то до такава степен, че ходи да ги търси из природата, копае сама, дори е намирала аметисти. Тя не крие, че медитира и се къпе с кристали. Вечер ги държи до леглото си.

Раздялата с бившия й приятел – спортиста Александър Любенов е тема табу за златното момиче. „Няма да коментирам раздялата ми с Александър. Той я коментира публично веднъж. Това си е негово право. Раздялата беше по взаимно съгласие. Само това мога да кажа. Не мисля, че има смисъл да говоря за миналото и някои хора“, споделя красавицата, цитиран от „България Днес“, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар