Гери Малкоданска вбеси зрителите

Гласувайте за статията

Те реагираха веднага на думите й

Чаровната синоптичка Гери Малкоданска, успя да вбеси зрителите на „Черешката на тортата“.

Това се случи, тъй като си позволи да нарече сътрапезника си Георги Милков „колега“.

Дългогодишният журналист, който в момента е водещ по БНТ, има зад гърба си стотици интервюта, анализи, репортажи за разлика от красавицата. Единствената информация, която научаваме от нея е само дали утре да си вземем чадър.

Гери Малкоданска

Те реагираха веднага на думите й

Гери Малкоданска наистина е завършила журналистика в УНСС. Факт е обаче, че тя никога не е работила като репортер. Воденето й в „На кафе“ пък се изчерпва с презентиране на клипчета от интернет и интервюта със звезди, подготвени от други, пише „Хотнюз“.

Малцина са наясно с факта, че тя наистина е завършила журналистика

Зрителите реагираха на думите й веднага. Още докато предаването се излъчваше, те и й напомниха, че между нея и „колегата“ стоят не само вагони книги, но и много упорита работа.

Гери Малкоданска очевидно е напомпала доста солидно самочувствието си. Очевидно за това й е помогнало присъствието й на екрана и скъпите имоти, с които може да се похвали, пише pik.bg.

Преди време стана ясно, че двамата с половинката й – интериорният дизайнер Александър Ковачев, са се сдобили с ново жилище. Всичко в него е по последен писък на модата. Това, което не й се понравило бил фактът, че Ковачев обзавел кухнята повече от добре, а готварството определено не е сред любимите занимания на Малкоданска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар