Мис Плеймейт Михаела Тодорова: Лекарите излъгаха, че татко е починал от Ковид! (виж тук)

Гласувайте за статията

Михаела Тодорова не вярва, че баща й е починал от Ковид-19!

„Лекарите изкараха татко, че е починал от COVID-19. Ала съм сигурна, че това не е причината за смъртта му“.Това заяви пред „България Днес“ плеймейтката Михаела Тодорова.

Михаела Тодорова

Михаела Тодорова не вярва на лекарите

Родителят на блондинката – Митко Тодоров, си отива от този свят в последните месеци на миналата година. Той е приет в болница със симптоми на коронавирус. Впоследствие състоянието му се влошава и мъжът издъхва.

„Баща ми не почина от COVID-19! Просто го писаха от това. Не знам точно какво се е случило. Но не умря от коронавирус, както казаха лекарите“, казва още почернената блондинка.

Покойният Тодоров подкрепя дъщеря си във всичко. В началото на годината той й подари скъпо „Порше“. Преди години таткото на плеймейтката е бил кандидат за общински съветник в родния им Казанлък.

Михаела също преминава през COVID-19. Изкарва го почти без никакви усложнения. Няколко дни чувства леко неразположение.

„За мен това е една голяма конспирация – твърди плеймейтката. – Не е толкова сериозно това заболяване, колкото го изкарват. Казвам го от личен опит. Вирусът мина и си замина. Но явно трябва да свикнем да живеем с него. Мен не ми пречи. Живеят си нормално живота“, каза още Тодорова.

Мишето е твърдо против ваксинирането. Дори е забранила на семейството си да си поставя имунизация. „В никакъв случай няма да се ваксинирам.

Ако не ме пускат в чужбина без имунизация, просто няма да ходя никъде и ще си стоя в България. Не вярвам нито в COVID-19, нито във ваксините“, добави още носителката на титлата Мис Плеймейт за 2019-а Михаела Тодорова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар