Тони Дачева разкри има ли мъж до себе си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Тони Дачева ще става рокаджийка

Голямата фолк изпълнителка Тони Дачева утре празнува рождения си ден. В навечерието на личния си празник тя споделя пред „Телеграф“ за мечтите, работата и най-важното – дъщеричката й Виктория.

„Този рожден ден определено ще е странен, предвид ситуацията, в която се намираме. Аз обичам да празнувам с много приятели в заведение, но сега ще се наложи в най-тесен кръг у дома. Миналата година не можах да отбележа нито имения, нито рождения си ден, защото бях в чужбина, тази пък ще е скромно заради пандемията. Но какво да се прави. Важно е да сме здрави и скоро отново да заживеем по нормален начин“, разкрива с усмивка Дачева.

Равносметка

Преди празници повечето хора си правят равносметки, Тони обаче не е от тях. „Аз равносметка си правя всеки ден, не преди рожден ден. Животът се променя във всеки миг, случват се най-неочаквани неща. Като цяло смятам, че се справям много добре с живота. Давам всичко от себе си, за да вървят нещата за мен и моята дъщеря. Тя е най-важна“.

Нов мъж

В последните дни из медийното пространство тръгна слух, че изпълнителката на големия хит „Бедни и богати“ има нов мъж до себе си. „Нямам никой. Сама съм и си гледам детето, това е“, категорична е тя.

Виктория

Дъщеричката й Виктория е най-големият й стимул. Малката вече е ученичка, а Тони не крие, че е доста трудно с онлайн уроците. „За първокласниците е доста трудно онлайн обучението, защото те имат много голяма нужда от директен учителски контакт. Влязох в ролята на учителка, направо вече съм педагог (смее се). Каквото мога помагам“, с усмивка разказва певицата.

Музика

Когато двете с Виктория са сами и имат свободно време, обичат да се разхождат в гората или планината. „Харесва много рок музика. Знае наизуст много от песните. Казва ми: „Мамо, аз съм ти фенка, харесвам твоята музика, но обичам повече рок“.

Та изглежда ще я правим рокаджийка“, споделя предпочитанията на дъщеря си Дачева. Тя допълва, че не е от болно амбициозните майки и ще остави Виктория сама да избере пътя в живота си, а тя ще е до нея, за да я й подкрепя и да и дава майчински съвети.

Другата голяма любов на Тони си остава музиката. Тя не крие, че във времена на пандемия сцената й липсва много. „Липсва ми сцената, публиката ми, но няма какво да се направи. Като няма друга алтернатива, остава вариантът с онлайн концертите. Не съм мислила в момента да направя такъв, но може. Не е невъзможно“.

„Ние сме много ощетени. Лично моето мнение е, че този вирус не е само по кръчмите, ами е навсякъде. Иска ми се поне в най-лошия случай да пуснат да работим на 50% капацитет. Не знам какво да кажа, знаете какво е като няма приходи, само разходи. Никой не те пита как я караш. Не е добре работата“, откровеничи гласовитата блондинка.

Именно това е едно й от най-големите й желания навръх рождения й ден. Да заживеем отново нормално. „Като всеки един си пожелавам час по-скоро да се отървем от този вирус, да паднат мерките, най-вече да сме здрави и да заживеем нормално.

Дъщерята на Тони Дачева ще става рокаджийка сн. hotarena.net

Дъщерята на Тони Дачева ще става рокаджийка сн. hotarena.net

То е ясно, че вече никога няма да бъде същото както преди, но поне да започнем да живеем, защото в момента сме на една пауза. Искам си сцената, искам си почитателите, искам да си живея живота нормално и спокойно“, завършва разговора Тони Дачева, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар