Дъщерята на Тони Дачева ще става рокаджийка

Голямата фолк изпълнителка Тони Дачева утре празнува рождения си ден. В навечерието на личния си празник тя споделя пред "Телеграф" за мечтите, работата и най-важното - дъщеричката й Виктория. "Този рожден ден определено ще е странен, предвид ситуацията, в която се намираме. Аз обичам да празнувам с много приятели в заведение, но сега ще се наложи в най-тесен кръг у дома. Миналата година не можах да отбележа нито имения, нито рождения си ден, защото бях в чужбина, тази пък ще е скромно заради пандемията. Но какво да се прави. Важно е да сме здрави и скоро отново да заживеем по нормален начин", разкрива с усмивка Дачева.

Равносметка

Преди празници повечето хора си правят равносметки, Тони обаче не е от тях. "Аз равносметка си правя всеки ден, не преди рожден ден. Животът се променя във всеки миг, случват се най-неочаквани неща. Като цяло смятам, че се справям много добре с живота. Давам всичко от себе си, за да вървят нещата за мен и моята дъщеря. Тя е най-важна".

Нов мъж

В последните дни из медийното пространство тръгна слух, че изпълнителката на големия хит "Бедни и богати" има нов мъж до себе си. "Нямам никой. Сама съм и си гледам детето, това е", категорична е тя.

Виктория

Дъщеричката й Виктория е най-големият й стимул. Малката вече е ученичка, а Тони не крие, че е доста трудно с онлайн уроците. "За първокласниците е доста трудно онлайн обучението, защото те имат много голяма нужда от директен учителски контакт. Влязох в ролята на учителка, направо вече съм педагог (смее се). Каквото мога помагам", с усмивка разказва певицата.

Музика

Когато двете с Виктория са сами и имат свободно време, обичат да се разхождат в гората или планината. "Харесва много рок музика. Знае наизуст много от песните. Казва ми: "Мамо, аз съм ти фенка, харесвам твоята музика, но обичам повече рок". Та изглежда ще я правим рокаджийка", споделя предпочитанията на дъщеря си Дачева. Тя допълва, че не е от болно амбициозните майки и ще остави Виктория сама да избере пътя в живота си, а тя ще е до нея, за да я й подкрепя и да и дава майчински съвети. Другата голяма любов на Тони си остава музиката. Тя не крие, че във времена на пандемия сцената й липсва много. "Липсва ми сцената, публиката ми, но няма какво да се направи. Като няма друга алтернатива, остава вариантът с онлайн концертите. Не съм мислила в момента да направя такъв, но може. Не е невъзможно". "Ние сме много ощетени. Лично моето мнение е, че този вирус не е само по кръчмите, ами е навсякъде. Иска ми се поне в най-лошия случай да пуснат да работим на 50% капацитет. Не знам какво да кажа, знаете какво е като няма приходи, само разходи. Никой не те пита как я караш. Не е добре работата", откровеничи гласовитата блондинка. Именно това е едно й от най-големите й желания навръх рождения й ден. Да заживеем отново нормално. "Като всеки един си пожелавам час по-скоро да се отървем от този вирус, да паднат мерките, най-вече да сме здрави и да заживеем нормално. [caption id="attachment_656882" align="aligncenter" width="300"]Дъщерята на Тони Дачева ще става рокаджийка сн. hotarena.net Дъщерята на Тони Дачева ще става рокаджийка сн. hotarena.net[/caption] То е ясно, че вече никога няма да бъде същото както преди, но поне да започнем да живеем, защото в момента сме на една пауза. Искам си сцената, искам си почитателите, искам да си живея живота нормално и спокойно", завършва разговора Тони Дачева, предават от hotarena.net.