Димитър Рачков изби тотално рибата

Гласувайте за статията

Припряната Анита вече се е похвалила на няколко свои приятелки

Актьорът Димитър Рачков изби тотално рибата с новината, че ще става отново баща.

Щастливото събитие се очаква през есента. Официалната половинка на комика – младата Анита Димитрова, е бременна от него.

Димитър Рачков

Припряната Анита вече се е похвалила на няколко свои приятелки

Според собствените признания на блондинката пред нейни приятелки, тя е в третия месец. Това означава, че Анита е заченала през ноември, когато започна вторият локдаун в държавата, отбелязва изданието.

Красавицата е научила радостната вест малко преди Коледа. Заедно с Димитър Рачков двамата приели като красиво знамение хубавата новина. Разбрали се да запазят в тайна щастливото предстоящо събитие, колкото може по-дълго.

И докато суеверният Митко спазва обета за мълчание, припряната Анита вече се е похвалила на няколко свои приятелки, че й предстои да бъде майка. Полът на бъдещото бебе все още не е известен.

Любовта на Димитър Рачков и бившата плеймейтка се развива доста скоростно. Двамата са заедно вече година и половина. Тя е едва на 23, а той на 48 години.
Откакто е с нея, Митко сякаш разцъфна – отново е весел и жизнерадостен. Анита май се оказа идеалната жена за него, коментират колегите му.

Изданието припомня, че Рачков вече има син, който е тийнейджър. Момчето носи името на баща си и е от връзката на актьора със сценаристката Христина Апостолова. Към днешна дата Апостолова е половинка на Евтим Милошев, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар