Тайните на Слава Севрюкова за Отвъдното са разкрити

Смъртта слага само физически край на живота
0

Смъртта слага само физически край на живота

Името на феномена Слава Севрюкова не е толкова известно като това на феномена Ванга.

Въпреки това Слава Севрюкова се счита за човек с екстрасензорни възможности, които са толкова значителни, че обзема цялата Вселена. Тя успява да проникне до най-големите нейни тайни.

Слава Севрюкова
Смъртта слага само физически край на живота

Психотронното зрение на Слава Севрюкова дава отговор на изключителни въпроси като този за възникване на Вселената и живота, за законите, по които се движи Всемирът. Един от въпросите, които силно вълнуват хората, е има ли нещо след смъртта или какво ни чака в Отвъдното?

Според Слава Севрюкова прераждането, за което се говори в източните религиозни вярвания, е безспорен факт. Смъртта слага само физически край на живота.
Душата просто съблича физическото тяло и продължава своя живот в отвъдния свят. Това се случва, защото същността на живота е движение, независимо в каква плоскост се извършва то.

В промеждутъците между отделните животи според ясновидката Слава Севрюкова, душата се завръща в старите си обитания в Отвъдното, за да синтезира опита от приключилия живот. Там отдъхва и получава програмата за следващото съществуване. Тук и отвъд тя разглежда като взаимно свързани понятия, скачени съдове, които не могат един без друг.

Отпътуването към Отвъдното с настъпването на физическата смърт според ясновидката е завръщане в собствената същност, в сърцевината на божествената светлина. В тази безплътна територия се подготвя следващата стъпка към личното усъвършенстване на душата чрез живот в тяло, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.