Емо Чолаков се завръща с гръм и трясък

Гласувайте за статията

Кастингът за новия сезон бе обявен през май

Емо Чолаков несъмнено е едно от най-обичаните тв лица. Добрата новина е, че той съвсем скоро ще се завърне на малкия екран.

Оказва се, че чаровникът отново ще е водещ на „Един за друг“ – забавното риалити, което тества любовта на влюбени двойки.

Емо Чолаков

Кастингът за новия сезон бе обявен през май

Макар от Нова тв все още да не са потвърдили, че то ще има втори сезон, снимките по предаването вече започнаха.
„Един за друг“ е обявено и в програмата, подадена от телевизията към рекламните агенции.

Кастингът за новия сезон бе обявен през май веднага след края на първия. Желаещите да участват можеха да попълнят своите данни в сайта на телевизията до 1 септември.
„Един за друг“ е направено на основата на израелския риалити формат „Power Couple“. Той се е излъчвал в страни като Бразилия, Португалия, Китай, Индия и други.

У нас предаването тръгна на 22 февруари 2020 г. и изненадващо негов водещ стана Емо Чолаков. Дълги години той представяше прогнозата за времето по Би Ти Ви. Тогава промени представата за синоптична прогноза, като, вместо да съобщава сухи данни, казваше какво ще е времето с усмивка и голяма доза чувство за хумор.

Изненадващо в края на април 2019 г. той обяви решението си да напусне телевизията, за да стане метеоролог в държавното предприятие „Ръководство на въздушното движение“ (РВД). Но не остана дълго далече от екрана. В началото на миналата година се съгласи да води „Един за друг“.

В предаването 10 двойки бяха подложени на различни изпитания, за да докажат любовта си. Щастлив е, че може да се занимава с толкова позитивно предаване. Именно поради тази причина се е съгласил да застане отново пред камерата.

Очаква се стартът на втория му сезон да е на 20 и 21 февруари от 20 ч. След това то ще върви във вторник, сряда и четвъртък от 21 ч, веднага след епизодите от последния сезон на „Откраднат живот“, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар