Адът на принцеса Даяна видя бял свят

Гласувайте за статията

Ревността е била в основата на множество трудни ситуации

Истината за ада, в който е живяла покойната принцеса Даяна, видя бял свят.

Едва ли има някой, може да си представи в какъв ад е живяла тя.
Факт е, че животът на публичните личности е труден и в този ред на мисли Лейди Ди не прави изключение от това правило.

Даяна

Ревността е била в основата на множество трудни ситуации

Нито доброто, нито лошото могат да останат скрити за дълъг период от време, защото навсякъде има любопитни очи.

Фактът, че нещата между принц Чарлз и принцеса Даяна не вървят, стана ясен почти веднага след сватбата.
Фотографите улавяха всяка стъпка на двойката. Даяна и до ден днешен се смята за най-сниманата жена в света. Нейната феноменална популярност беше обаче в края на брака.

Сега вече целият свят знае, че Чарлз е обичал друга жена през целия си живот с лейди Ди. За първи път принцеса Даяна публично призна това в скандално интервю за BBC през 1995 година.
Тогава тя каза нещо, което се превърна в крилата фраза: „Бяхме трима в този брак“.

По време на разговора тя призна, че е влюбена в офицер Джеймс Хюит. На следващия ден принц Чарлз подаде молба за развод (по предложение на кралица Елизабет II). Някои вярват, че ако не бяха тези разкрития и последвалия развод, принцеса Даяна щеше да е жива и до ден днешен. Причината е, че те смятат, че тогава тя е нямало да загуби титлата си, кралските привилегии и най-вече специалната лична защита.

Още нещо стана ясно преди време от личния астролог на принцеса Даяна. В нейното интервю става ясно, че в навечерието на брака между Чарлз и нея, принцът й признал, че не я обича. Тогава Лейди Ди дори искала да развали сватбата.

Началото на края е поставено през 1983 г.

Не се ангажираме да оценяваме достоверността на тези факти, както и твърдението, че Чарлз не е обичал жена си. На някои архивни снимки те изглеждат наистина щастливи и влюбени.
И все пак явно нещо в този съюз е накарало принцесата неведнъж да изглежда нещастна. Това личи в тъжния й и на моменти празен поглед.

Немалко фотоси показват, че Даяна често не е могла да скрие тъгата си, дори когато обективите на камерата са били насочени към нея.
Чарлз и Даяна предприемат турне през 1983 година (само две години след сватбата). Именно то бележи началото на края на този брак.

Това пътуване съвпада с желанието на австралийците да се оттеглят от Британската общност. То е и първото задгранично турне на Даяна и Чарлз, тъй като Короната беше в опасност и беше важно да се направи добро впечатление.
Нарастващото напрежение между тях трябваше да бъде скрито в интерес на монархията.

През първите дни Даяна изглеждала напрегната, уморена от дългото пътуване и изгоряла от слънцето. Всичко е било много стресиращо за девойка едва на 21 години. Журналистите очаквали оглушителния и провал, но това не се случило.

Станало неочакваното – след няколко дни тя свикнала с всичко и започнала да общува с австралийците дошли да видят принцът и принцесата. Тя се шегуваше с всички, снимаше се, разказваше подробности за малкия принц Уилям. Дори попита австралиец дали няма някое уиски в чантата си.

Всички започнаха да обожават Даяна именно в този момент. Във вестниците се появиха заглавия, че австралийците вече си искат монархията. Всички погледи бяха към нея, а никой не обърна внимание на Чарлз. Принцът, който през всичките 4 седмици слушаше само комплименти за жена си, беше бесен.

По-късно самата Даяна признава, че вниманието на медиите към нея, е предизвикало ревност. Поради това са възникнали много трудни ситуации и това е било началото на края, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар