Николета Лозанова с емоционално признание: Аз съм просто обичана и щастлива жена!

Гласувайте за статията

Николета Лозанова е доволна да е просто Николета

Една от най-известните българки — Николета Лозанова, с удоволствие къса с образа на фатална жена. Моделката, която неотдавна прие да е рекламно лице на известна фирма за онлайн залагания, даде любопитно интервю. Не само, че призна колко много се е забавлявала в компанията на бившия си съпруг и на настоящия си приятел, но и сподели, че с радост е скъсала с образа на скандална жена.

„Наричаха ме фатална, най-скандалната жена в България, а днес съм просто Николета и това напълно ме устройва. Не ревнувам човека до мен от почитателките му. Аз просто съм една обичаща и обичана жена“, казва още Лозанова пред „Марица“.

След 15 години в шоубизнеса Ни Ло е категорична, че спортът остава голямата й страст, най-вече футболът. Но предпочита да го гледа, а не да го практикува. И все още смята, че може да чете спортните новини, дори е готова да го направи, пише пловдивският всекидневник „Марица“.

Николета с удоволствие се връща в родния Пловдив винаги когато може, а по време на пандемията си е направила преоценка за много неща от живота си. Миската също така поделя, че й липсват безгрижието и усещането за свобода, но пък е имала възможност да сбъдне други свои мечти и да изгради по-стабилна връзка с любимите си хора у дома.

Лозанова признава, че не се приема твърде на сериозно и е по-скоро отегчена от етикета „плеймейт“, отколкото да му се радва. „Броим се на пръстите на едната ми ръка, истинските плеймейтки. И определено това не е титла, която ме радва, тъй като смисълът на думата е наситен с доста крайни определения“, признава миската.

Николета Лозанова днес - просто щастлива сн. Инстаграм

Николета Лозанова днес – просто щастлива сн. Инстаграм

Към днешна дата тя не се възприема нито като секссимвол, нито като фатална жена или супермодел. Вместо това е посветила вниманието си на модната линия, която създава. И е щастлива, че е успяла да сбъдне още една от мечтите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар