Николаос Цитиридис остана без…

Гласувайте за статията

„Усещам, че предстои една страхотна 2021г. за всички ни“, написа тя

Николаос Цитиридис остана без талантливата и гласовита певица Цветелина Веселинова от бенда на „Шоуто на Цитиридис“.

Запознати издават, че тя е предприела много сериозна крачка и е решила да напусне гръка и шоуто, което след едномесечна пауза се завърна на екран.

Николаос Цитиридис

„Усещам, че предстои една страхотна 2021г. за всички ни“, написа тя

Цвети, която е завършила и журналистика, често правеше репортажи и участваше в анкети. Зрителите я харесваха и двете й поприща.

„Вече няма да ме гледате в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, но скоро ще ме видите в нови музикални и други интересни начинания. Вдъхновена и отдадена съм на всичко ново, което подготвям в момента и нямам търпение да ви го представя.

Благодаря на целия екип на Шоуто, с който имах удоволствието да работя през изминалата година и от сърце му пожелавам успех. Усещам, че предстои една страхотна 2021г. за всички ни. Усмихвайте се и бъдете здрави“, написа тя във Фейсбук профила си.

Звездата от бенда на шоуто има успешна музикална кариера с няколко свои песни. През 2018 година тя буквално смая журито и публиката в летния театър на Сандански с участието си в „Пирин фолк“, където обра всички значими статуетки, пише show.blitz.bg.

Междувременно в рестарта на Шоуто на Николаос Цитиридис са заложени големи надежди. Ако и този път се провали, едва ли ще се задържи в ефира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар