Вижте колко е пенсията на Муки

Гласувайте за статията

Муки вече е пенсионерка

Дъщерята на Стоянка Мутафова вече е пенсионерка.

Самата Муки се похвали, че след дълго ходене по мъките най-после е успяла да се пенсионира, въпреки че е  прехвърлила пенсионната възраст при жените.

Тя сподели, че има 18 години трудов стаж и не е с минимална пенсия.

Бившата актриса ще получава 360 лева пенсия.

През 2021 г. Грубешлиева ще има юбилей, но за 70-годишнината си на 1 април все още не е направила планове, тъй като не знаела как ще се развие ситуацията с коронавируса и дали ще може да събере приятели, за да ги почерпи.

След смъртта на майка си, Муки успява да се справи добре във финансов план.

Преди време тя обяви за продан парцел на морето край Свети Влас, собственост на легендарната актриса, но причината не беше липса на средства. Грубешлиева преценила, че е излишно да задържи парцела, тъй като няма възможност да го стопанисва.

Тя споделя, че в момента е много щастлива.

„Сбъдва се едно от последните предсказания на Стоянка за мен. Тя ми каза: „Ето, сега като ме няма, няма вече да живееш в сянката ми. Ще започнат да те търсят да правиш разни неща – да пишеш, да играеш, заради теб самата“. И вярно, така се случва. Мисля, че майка ми ми помага от небето. Винаги когато ми става мъчно, сякаш някой ме погалва по главата и ми става по-леко. Вярвам, че това е майка ми. Нашата връзка никога няма да си отиде“, споделя Муки, цитирана от Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар