Брутална гавра с Петканови!

Гласувайте за статията

Амбицията им изигра много лоша шега

Алекс и Даниел Петканови станаха за резил за пореден път с изпълненията си.

Очевидно именно заради тях ще патят още дълго, поне що се отнася до реакциите във виртуалното пространство, които стават все по-драстични.

Откакто пуснаха в канала си мелодраматичното едночасово видео, в което се обясняват за битовизми и коментират ще се развеждат ли, заради тях, Петканови се превърнаха в тема за много вицове и подигравки.

Петканови

Амбицията им изигра много лоша шега

Крайната амбиция да увеличат на всяка цена последователите си в социалните мрежи май ще изиграе доста солена шега на Александра и Даниел. Повече от очевидно е, че ще ги удари там, където най ще ги заболи – по самочувствието.

Наскоро Лъчо се изгаври жестоко с тях

Наскоро в тв интервю Лъчо от „СкандаУ“ се изгаври жестоко със звездната двойка. Той заяви, че е много скаран с дуетната си половинка Тото, а причината е… апартамент, какъвто и Алекс Петканова иска да има на свое име.

„Не знам дали е за хубаво или лошо, но този път жълтите медии познаха. Скарахме сме с Тото. Той си взе апартамент на негово име. Каза, че изкарва повече пари от мене и си купи апартамент“, заяви Лъчо. Той бе подкрепен и от жена си Рали, която също обяви, че иска апартамент, но е готова да го препише на детето – както в крайна сметка постъпи и Алекс в спора с мъжа й Дани.

Сега феновете на „СкандаУ“ очакват и някоя осмиваща изпълненията на инфлуенсърите песен. Дали обаче те действително обмислят нещо подобно, тепърва ще разберем, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар