Дейвид Бекъм на разходка с дъщеря си в Маями (Вижте колко порасна Харпър – Снимки)

Гласувайте за статията

Деветгодишната Харпър все още е момиченцето на татко и на мама

Наскоро 45-годишният Дейвид Бекъм заедно с дъщеря си , деветгодишната Харпър, попаднаха в хрониката на папараците . Не само любителите на купоните, но и родителите по целия свят се радват на облекчаването на карантината – децата най-накрая могат отново да ходят на училище и в различни творчески студия. Бащите и майките-звезди не правят изключение.

Според снимките на репортерите спортистът е взел момичето от часове в танцово студио в Маями. В САЩ звездното семейство отпразнува Нова година, освен това Дейвид също чакаше работа. Бившият футболист, съсобственик на Интер Маями, се готвеше да започне да тренира с клуба преди новия сезон на Голямата футболна лига.

Дейвид и Харпър Бекъм в Маями
Снимка: spletnik.ru

Е, основното хоби на Харпър сега изглежда са танците. Момичето проявява истински интерес към това занимание. Не толкова отдавна майката на Харпър, 46-годишната Виктория Бекъм , сподели видео, в което и двете танцуват под звуците на ритмична  мелодия. Някои кадри от танца на Харпър бяха включени във видео поздравите за Нова година от звездното семейство, които Дейвид сподели с феновете.

Виктория и Харпър танцуват заедно
Снимка: Инстаграм

Докато по-големите деца на Дейвид и Виктория вече започват собствен живот (Бруклин планира собствена сватба , а Ромео се пробва като модел), Харпър все още е много привързан към родителите си. Виктория с удоволствие споделя трогателни моменти с дъщеря си в Instagram, предават от spletnik.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар