Анджелина Джоли за Брад: Живее на 5 минути път от мен! (Вижте изповедта й)

Гласувайте за статията

Актрисата призна за трудностите след развода, но смята, че децата трябва да се виждат с баща си

Актрисата Анджелина Джоли (45) в интервю за Vogue разказа за връзката си с актьора Брад Пит (56), с когото е в процес на развод от 2016 г. Тя отбеляза, че тя и Брад все още живеят близо един до друг.

Исках децата да са близо до баща си, който живее само на пет минути път. „Почувствах натиск да се преместя тук“, казва Анджелина, която има шест деца с актьора.

Актрисата по-откровена от всякога даде интервю за списанието от луксозното си имение
Снимки: Инстаграм

Тя живее задно с шестте си наследника в просторно имение в Лос Анджелис с шест спални и десет бани. „Това, което най-много ми харесва, е, че няма място за забавление, а много пътеки и места за разходка и размисъл. „Щастлива съм, че го имам в момента“, каза тя и добавя: „Последните няколко години бяха доста трудни. Фокусирах се върху изцелението на нашето семейство.”

Това, което допълнително усложни връзката на бившите съпрузи, беше аферата на Брад с модела Никол Потуралски (27). Но германката е омъжена и има седемгодишен син Емил и влюбените бързо се разделиха.

Анджи добавя, че чувства, че й липсват уменията да бъде истинска традиционна майка, която си стои  вкъщи. Но все пак успява да се справи със задълженията на домакиня  защото децата й много й помагат. Но се чувства по-комфортно сега , след като навърши четиридесет години, а не когато бе по-млада, предават от popara.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар