Барбито Андреа от Бургас: Сложих си 1200 кубика силикон, искам още толкова! (виж тук)

Барбито Андреа от Бургас: Сложих си 1200 кубика силикон, искам още толкова! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Андреа от Бургас продължава да шокира с безумията си!

Българското Барби Андреа Иванова от Бургас ще атакува книгата на Гинес за най-голям изкуствен бюст. През седмицата тя си постави 1200 кубика силикон, но планира да добави още толкова след време.

Андреа от Бургас

Андреа от Бургас не спира да шокира

„Бях леко уплашена преди операцията, тъй като тази процедура е значително по-сериозна от инжектиране на хиалуронова киселина в устните. Сега вече не изпитвам никакво притеснение. Оперирах се миналия понеделник и се възстановявам.

Към момента поставените 1200 кубика не съм много по моя преценка и съм склонна да си поставя още толкова след време“, сподели пред вестник „Телеграф“ Андреа.

Тя не се притеснява за здравословното си състояние, а единствената пречка, която може да срещне, е свързана със самата тежест на имплантите. В бъдеще скандалната бургазлийка смята да поддържа вече постигнатия обем на устните и даже е планирала следващия час при специалист.

„Не съм мислила за визията си когато остарея, честно казано, смятам че всичко е обратимо в днешно време. Бих могла да върна устните към естествените им размери и да махна силикона, ако един решат ден да реша, че го искам.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар