Анджелина Джоли лъсна с измъчено и остаряло лице (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Папараци снимаха звездата на разходка

Наскоро феновете на Анджелина Джоли се възхитиха колко красива започна да изглежда звездата след новогодишните празници.

В мрежата се появи снимка, направена от репортери по улиците на Лос Анджелис. Съдейки по нея, актрисата, се бе възстановила малко, отървайки се от предишната болезнена слабост. И второ, тя смени стила си. Вместо предишните халати, тя се появи публично в елегантна рокля , съблазнително приллепнала по фигурата й.

Изглежда обаче, че промените са били краткотрайни. В последния ден на януари Джоли отново беше снимана на разходка и звездата не изглеждаше много добре. Бръчки, торбички под очите и някакъв странен поглед Анджелина не можа да скрие дори с маската, която дисциплинирано покриваше долната част на лицето си.

Актрисата шашна с прекалено състарено лице
Снимки: Легион медия

Между другото, това не е първият път, в който феновете забелязват, че на кадри отблизо Джоли изглежда забележимо по-възрастна: тънка кожа, гънки и бръчки близо до устните и очите. И причината тук не е възрастта й – актрисата е само на 45 години. Най-вероятно причината за този болезнен вид е екстремното отслабване и постоянният стрес, които се отразяват предимно върху кожата.

Съдейки по факта, че и този път Анджелина отново се опита да скрие фигурата си с широка рокля , може би отново е започнала да слабее, предават от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар