Драма в семейството на Орлин Горанов

Гласувайте за статията

 

Драмата в семейството на Орлин Горанов

Наяве излезе драма от личния живот на Орлин Горанов. На малцина е известен фактът, че от години той е в обтегнати отношения с брат си.

Драмата е подобна като тази в семейството на Христо Стоичков с неговия по-малък брат Цанко. Подобна сага се разиграва и в семейството на Димитър и Асен Бербатови, на Димитър и Петър Рачкови, както и на Ани Салич и нейния батко Антон, пише Хотарена, позовавайки се на вестник „Ретро“.

Самият Горанов потвърди този слух, с решението си да не напише нито дума за него и в биографичната си книга, която скоро пусна на пазара.

В основата на раздора между двамата братя е афинитетът на брата певеца към хазарта.

Приятели на брата на Горанов, на които дължи пари, твърдят, че той им обещал да инвестира парите им в строеж, а това така и не се осъществило. Баткото на певеца попаднал в полезрението на съдебните органи, а Орлин не пожелал да го защити.

„Не поддържам контакти с брат ми. Не желая и да ме забърквате в каквото и да е скандали по темата“, коментира певецът преди време, когато родственикът му се забърка в сериозни скандали. Въпреки че оттогава е изтекла много вода, двамата все пак не могли да намерят път един към друг.

В момента Иван имал собствен бизнес и не се чувал изобщо с по-малкия Орлин. Братя Горанови не водели открити спорове нито за наследство, нито за пари, както се случва в повечето фамилии, съобщава изданието „Минаха години“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар