Тони Димитрова проговори за загубата на брат си

Обичната бургаска изпълнителка Тони Димитрова за пръв път разголи душата си след загубата на много скъп за нея човек - брат й Йордан, който почина от Ковид-19. Това певицата стори пред Мариян Станков - Мон Дьо. "Ако можех да опиша с една дума 2020-та година, ще е "болка", каза Тони. "Нямаше едно нещо, за което да сме единодушни през тази година. Неприемане на цялата ситуация, с несериозност, едни световни конспирации. Целият свят го прие, а ние - не. Гледам и сега какво се случва. Казват: Ние ще отворим! Какво искате? Тези, които палехте маските, нищо добро от това не следва, няма да станете по-велики. Ние сме едно нищо, ако продължаваме така. Не искам да генерализирам, има фантастични хора, които вървят по пътя си достойно, но за съжаление даваме гласност на по-незначимите неща", каза още Димитрова. Най-лошият сценарий за бъдещето е да изпаднеш в страх, защото оттам започваш да се сгромолясваш, споделя Тони.

Страх

Тя разкрива, че понякога страхът я обзема, не успява да го победи на секундата. Заради пандемията е изпадала на моменти в депресия, в друг случай получила паник атаки. Ней-сериозният удар, който е понесла, е смъртта на брат й.

Загуба

"Загубата на брат ми ме съсипа! Загубих моя герой в живота, съпругата му, която е прекрасна, загуби любовта на живота си, децата му - най-добрия баща. Той беше Супермен за всички нас - добър, прекрасен. Той беше най-благородният човек на света, най-светлият! Скромен, умен, отличник в живота. Не знам как да продължа без батко. Едва ли времето ще ме излекува! Поплаквам си, събираме се понякога със снаха ми, говорим си за него. Аз, ако се погледна в огледалото, много приличам на него. Батко е в мен! Всеки ден се събуждахме с надеждата, че ще бъде по-добре, но той не беше. Докато дойде денят, в който конецът се скъса. Крещях, вих като вълчица с колкото ми глас държи", разголва душата си Тони. Тъжи, че не е успяла да се сбогува с него. Написала му окуражително съобщение в месинджър, малко преди да го преместят в реанимация. И до ден днешен се страхува да погледне дали той го е видял. Ако има една последна минута с него, би го прегърнала и няма да го пусне. Тони Димитрова разкрива, че в началото небивалиците, които чувала по свой адрес, я наранявали, прочела какво ли не, преписали й връзки с много мъже. Стефан Диомов дори се страхувал да я доближи, а тя до ден днешен му говори на вие. "Казах му: Моля ви, че г-н Диомов, и отидох и го разцелувах по бузите. То бяха много глупости, ядосвах се в началото, а сега им се смея", разкрива Тони. Споделя, че не се срамува от провалите си. "Имам си един провал, 3-годишне провал. Преди казвах, че не се отказвам от нищо преживяно, но тези три години, ако можех, бих ги изтрила. Това е период на наивност, но няма да говоря с имена. Този провал ме научи да не се предоверявам. Няма вече да ми свалят звезди и аз да падам в краката им", каза изпълнителката на "Ах, морето". [caption id="attachment_656479" align="aligncenter" width="300"]Тони Димитрова сподели, че загубата на брат й е съсипала цялото семейство сн. YouTube Тони Димитрова сподели, че загубата на брат й е съсипала цялото семейство сн. YouTube[/caption] Тони споделя и че животът й е променен от трима души - Ева, Гого и Стефан Диомов, предават от pik.bg.