Силвестър Сталоун разкри: Бях побойник и грубиян преди да стана звезда! (Още признания) Преглеждания: 574

Силвестър Сталоун сн. Уикипедия
0
Оценете този post

Силвестър Сталоун споделя, че доста е препатил

74-годишният актьор Силвестър Сталоун ще си остане легенда с ролите си на Рамбо и Роки. Семейството му е еталон за успех и щастие, но зад всичко това се крие дълъг и труден път.

Наскоро Слай призна, че за първи път среща съпругата си през 1988 г. и започва връзка, която приключва през 1994 г., когато актьорът хлътва по моделката Джанис Дикинсън.

Той обаче се помирява с Дженифър през 1995 г. и двамата се сдобиват с дъщеря София през 1996 г. А скоро след това се женят на гражданска церемония в хотел Dorchester в Лондон на 17 май 1997 г. По-късно имат още две дъщери, Систин, 1998 г. и Скарлет, 2002 г. А от почти 20 години Слай е най-съвестният съпруг и баща в Холивуд.

Но невинаги е бил такъв.

Сталоун е роден намръщен. А именно на 6 юли 1946 г. в болница в Ню Йорк лекарите използват форцепс за израждането му и повреждат някои от лицевите нерви, което е и причината Майкъл Силвестър Гардиони Сталоун, да изглежда сякаш винаги гледа с насмешка.

И сякаш това не е достачност, но Слай развива и говорни дефекти, заради които развива доста сприхав характер и бяга от училище, за да тръгне по стъпките на любимия си културист Стив Рийвс. По това време фитнес залите са доста редки и скъпи, така че, за да изгради собствено оборудване, той ходи до автомобилните морги, където тренира по старомодния начин.

Само на 14 Слай е изключен от училище, но майка му успява да измисли извинение, за да го измъкне от неприятности и го праща в Американския колеж в Швейцария.

Планинският въздух и положителната атмосфера силно повлияха на младия Сталоун. Там той осъществява и първия си контакт с актьорството. Там играе и първата си роля в училищните пиеси. Той бързо се влюбва в тази професия.

Силвестър Сталоун сн. Уикипедия
Силвестър Сталоун сн. Уикипедия

За да се запише в добро актьорско училище, той прави всичко – работи като фризьор, чистач на лъвски клетки в зоологическата градина, дори и пазач на кино.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.