Зрителите на „Капките“ подготвят бойкот заради Рачков

Гласувайте за статията

Зрителите недоволстват заради отсъствието на любимеца си Рачков

Зрителите недоволстват заради отсъствието на любимеца си Рачков

Зрителите недоволстват заради отсъствието на любимеца си Рачков

Заклети фенове на Димитър Рачков обявиха бойкот на „Капките“, след като стана ясно, че тази пролет любимецът им няма да води шоуто, узна HotArena.

За пръв път в 9-годишната история на предаването в България има подобна рокада. На мястото на Рачков застава колегата му Герасим Георгиев-Геро, както стана и в „Маскираният певец” през есента. Много зрители, които досега не пропускаха издания на „Капките”, са категорични, че вече няма да го гледат, след като Рачков не е водещ.

„Аз заради Рачков ви гледам всичките предавания, но този сезон явно ще го пропусна… Къде е Рачков, който прави шоуто? Съжалявам, обаче Рачков е просто легенда! Няма как да не е водещ! Защо махнахте Рачков? Той ви правеше рейтинга. Той носеше шоуто на гърба си. Без Рачков това шоу е загубено. Едва ли ще го гледам, както не гледах и „Маскираният певец”, гласи коментар на заклет фен на комика.

„Без Рачков е скучно! Искаме си Рачков!“, пише друг.

Това са много малка част от коментарите, които зрителите написаха в социалните мрежи, след като стана ясно, че „Капките” тази пролет ще бъдат с водещ Герасим Георгиев-Геро.

Той по принцип не може да се оплаче от липса на фенове, но този път удари на камък. Въпреки че се справи добре като партньор на Васил Василев-Зуека в „Маскираният певец” миналата есен, феновете на Рачков така и не го приеха, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар