Цвети Стоянова за втори път на косъм от смъртта (Вижте какво я сполетя)

Гласувайте за статията

За втори път Цвети Стоянова се размина на косъм със смъртта

За втори път като по чудо 26-годишната гимнастичка Цвети Стоянова се размина на косъм със смъртта. Това стана ясно от признанието й в мрежата. За пръв път тя се включи в излъчване на живо в инстаграм профила си, за да разкаже за ужасен инцидент, който преживяла на пешеходна пътека в София.

Тя тръгнала да пресича, след като автобус спрял да й даде път. Не така постъпила колата до него, която решила не само да пресече пътя, но и да се движи по трамвайните релси. Това е забранено според Закона за движение по пътищата, пише Hotnews.bg.

В последния момент Цвети успяла да се върне на тротоара. Но автомобилът-нарушител бил ударен отзад от друг автомобил заради заледения път и изхвърчал със страшна скорост на пешеходната пътека, точно където била Цвети преди секунди.

Бившата грация призна във видеото за неприятната случва, споделяйки че за втори път се е изправила лице в лице със смъртта.

Само преди седмица Цвето бе на косъм от подобен инцидент, но този път в качеството си на шофьор. Припомняме, че през 2016 година тя се хвърли от шестия етаж на блока, в който живее и оцеля по чудо. Тогава красавицата взе решение да прекрати спортната си кариера.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар