Развод или…? Мелания Тръмп разкри истината за брака си с Доналд

Мелания Тръмп дори не мисли за развод с Доналд сн. Инстаграм
0

Мелания Тръмп разкри истината за развода си с Доналд

Откакто напусна Белия дом, Мелания Тръмп не спира да е във фокуса на общественото внимание. Бившата първа дама на Америка се превърна в любимка на пресата, покрай стоицизма си относно действията на мъжа си.

Членовете на седмата власт пишат, че Мелания Тръмп има „адски план“, което означава развод с бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, за когото е женена от 16 години.

Слуховете за развода се подхранват от изявление на близки сътрудници на Мелания. Но самата първа дама упорито мълчи.

Докато други доста смело говорят от нейно име.

„Мелания брои минутите, докато напусне Белия дом и се разведе с Доналд“, каза наскоро Марос Нюман. Тя е бивш близък сътрудник на първата дама.

„Ако Мелания се опита да го унижи и го напусне докато Доналд е президент, той ще намери начин да я накаже“, каза помощникът на Мелания пред Mirror.

Доналд Тръмп обаче излезе от Белия дом, хванал жена си за ръка. Двамата така и не коментираха спекулациите за развода си. Бившата първа дама с нищо не издаде, че иска да сложи край на брака си. По-скоро изглеждаше облекчена, че вече не й се налага да влиза в неприсъщи за нея роли. А сега последва още един жест, който показва, че разводът на Мелания с Доналд е просто спекулация.

А именно — Мелания Тръмп, която не спира да бъде следена от световните медии, след като съпругът й загуби президентските избори в САЩ, днес публикува снимка, която мнозина смятат за отричане на всички предишни спекулации за развода.

В официалния си профил в Twitter Мелания публикува снимка от сватбата си с Доналд и го поздрави за годишнината от сватбата им.

„Честита годишнина от сватбата “, написа тя.

Мелания Тръмп дори не мисли за развод с Доналд сн. Инстаграм
Мелания Тръмп дори не мисли за развод с Доналд сн. Инстаграм

След такова пожелание едва ли има съмнение, че словенската красавица не планира раздяла. И разводът далеч не е на дневен ред в брака й.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.