Искра Радева живее втори живот след тежката битка с Ковид-19 (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Искра Радева призна, че твърде късно е потърсила лекарска помощ

Актрисата Искра Радева е прекарала тежко Ковид-19 и се е наложило да бъде хоспитализирана. За това разказа самата тя в предаването „Преди обед“.

„Вдигнах доста висока температура и започнах да пия антибиотик. Температурата ми стигна 39,6 градуса, едва я смъкнах до 38, и така карах 5-6 дни, което искам да кажа, че никой не бива да прави.

Максимум 2-3 дни, ако имате такава температура, моментално трябва да се обадите в болница и да отидете на преглед, защото вирусът е много коварен и много бързо действа“, разказа Радева.

„Обадих се вече на 6-7 ден, когато вече едва гледах. Влязох в Ковид отделението, няколко дни ми вливаха системи, падна ми температурата. Аз си мислех, че вече ще ме изписват, а те дойдоха и ме вкараха в интензивното отделение – с двойна бронхопневмония и недостиг на кислород. Изкарах доста време там“, допълва тя.

„Безкрайно благодарна съм на лекарите в Ковид отделението и интензивното на болница „Лозенец“, каза още актрисата. „Важно е в началото хората моментално да се обърнат към лекарите и да получат помощ“, каза Радева.

„Аз изиграх толкова лекарки и медицински сестри, че мога да кажа, че съм половин лекар. Сега след Ковид-19 аз сама си бих инжекциите вкъщи“, допълни тя.

Искра Радева не само си е партнирала с цяла плеяда родни секссимволи на сцената и пред камерата, но има и ангелски глас, с който печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1997-ма година в дует с Маргарита Хранова. Баща й мечтае да стане лекарка, но тя решава да следва сърцето си и да стане актриса.

Искра Радева живее втори живот след тежката битка с Ковид-19 сн. btvnovinite.bg

Искра Радева живее втори живот след тежката битка с Ковид-19 сн. btvnovinite.bg

Маргарита Хранова също се включи на живо в предаването, спомняйки си как е създадена песента „Любов раздвоена“, с която двете печелят „Златният Орфей“, пише btvnovinite.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар