Антон Хекимян стана шеф без диплома (Вижте повече)

Антон Хекимян стана шеф без диплома (Вижте повече)
4 (80%) 1 vote

Антон Хекимян се добра до шефското място, но без диплома

Повишеният до директорски пост в Би Ти Ви Антон Хекимян стана обект на шеги и закачки от колегите си, че се е добрал до шефското място без диплома. Водещият на „Тази сутрин“ преди месец зае мястото на изпъдения от новото ръководство на медията Венелин Петков, като оглави ресора му „Новини и актуални предавания“.

Всъщност Хекимян отдавна е завършил журналистика в Софийския университет. Това се случило дори преди да се добере до мястото си в сутрешния блок, а бил обикновен репортер.

Отлагане

След като го избрали за водещ, ежедневието му станало изключително натоварено и той отложил направата и защитата на дипломната си работа. И така и не намерил време да се яви пред комисия и да си вземе официално дипломата.

Успокоявал се, че по всяко време може да го направи, защото няма конкретен срок. Единствено му било необходимо достатъчно време за четене и подготовка, което и на новата му длъжност ще е трудно постижимо.

„Реално погледнато, диплома не му трябва. Той има достатъчно стаж и дори да реши да сменя Би Ти Ви с друга телевизия, надали някой ще му търси документ за образование“, коментират от обкръжението на водещия, пише „Ретро“.

Колегата му Ники Дойнов също 15 години влачи образованието си в Югозападния университет в Благоевград и все не намира време да завърши.

Антон Хекимян се добра до шефското място без диплома сн. hotarena.net

Антон Хекимян се добра до шефското място без диплома сн. hotarena.net

Ани Салич пък на 50 години реши да стане студентка отново и вече успешно взе диплома за магистър по Сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма. Така ще има и втора професия, ако реши да сменя амплоато, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар