Раздор в семейството на Богомил Грозев

Гласувайте за статията

Драма в семейството на Богомил Грозев

Богомил Грозев се върна за кратко в телевизията, след като преди една година слезе от ефир.

След като заряза жена си Кристина Радичева, дъщеря на актьора Антон Радичев, и заживя с Мария Такова, той стана любимец на столичните папараци. Двамата не криеха любовта си, но изведнъж романсът им приключи малко след официалния развод на новинаря.

Преди повече от 10 години Грозев и Кристина се събират. По онова време тя все още е омъжена за американеца Уейн Кембъл, но се връща да живее в България. Дъщеря й е едва на 5 годинки и приема новинаря като роден баща. Грозев също обожава малката Антония и се държи с нея като със свое дете. По-късно се ражда и общият наследник на Радичева и Богомил – Теодор. Четиримата са щастливи заедно, а пред приятели Антонина се представя като негова дъщеря с фамилия Грозева.

Тя няма връзка с баща си, тъй като Кристина е във влошени отношения с него. Дъщерята на Антон Радичев ограничила всякакви контакти на момичето с татко й. По онова време Кембъл дори се свърза с родни медии, разобличавайки Кристина в лъжи и изневери.

Бившият на Кристина сподели, че пpeз нoeмвpи 2005-a започнал да подозирам, че тя има извънбрачна връзка, тъй като била диагностицирана с болест, предавана по полов път.

Когато Грозев започва извънбрачна връзка с Мария Такова, Радичева наказва Богомил по същия начин както и първия си съпруг. Забранява му да вижда сина си Тео, както и доведената му дъщеря Антонина.

Остава загадка дали Кристина умишлено е настройвала тийнеджърката срещу Грозев. Но момичето се е отказало от фамилията на доведения си баща и не иска да има нищо общо с него, пише Хотарена, позовавайки се на „Минаха години“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар