Бившият на Цвети Стоянова я прежали

Гласувайте за статията

Бившият на Цвети Стоянова я прежали

Вратарят Александър Любенов, който е бившият приятел на Цвети Стоянова, отново се носи на крилете на любовта. Той вече има ново гадже. Почти две години след раздялата си със „златното момиче“ Александър реши да отвори нова страница в живота си, научи HotArena.

Подобно на бившата гимнастичка от ансамбъла и настоящата половинка е тъмнокоса, работи като администратор в център за здраве. Според близки до стража новата му любима се казва Светлозара. От известно време двамата имат връзка. Изгората на Любенов вече се познава се със семейството и приятелите му.

Тя често пътува до Пазарджик, където играе любимият й и може да бъде забелязана на някои мачове на втородивизионния тим.

В края на 2018 година юношата на „Левски“ и Цвети Стоянова се разделиха. Тогава двамата сложиха край на 5-годишната си връзка. Любенов бе плътно до Стоянова по време на най-тежкия период в живота й, след като тя скочи от шестия етаж на блока на баба си. Драмата се разигра през 2016 година. И до днес остава в тайна причината за раздялата им, пише Хотарена, позовавайки се на  „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар