Нов удар за семейството на Стефан Софиянски

Гласувайте за статията

Поредният за кратко време

Напоследък семейството на бившия столичен градоначалник Стефан Софиянски е обзето от страшна каръщина.

Стефан Софиянски

Поредният за кратко време

Първо най-голямата му дъщеря Ива бе освободена от Нова телевизия заради роднинството си с олигарха беглец Васил Божков. След това ексградоначалникът влезе в болница, за да го лекуват от коронавирус.
Съпругата му Алиса също пипна заразата, но успя да я пребори в домашни условия. Наложи се Софиянски да закрие и едно от предприятията си заради пандемията.

За капак най-малката наследница на Стефан Софиянски – Димана, се е разделила с италианското си гадже. Димана Софиянска не е толкова популярна в светския елит като каките си Ива и Елена.

Причината за това е, че тя избра да се развива извън пределите на родината си. Дълги години тя живееше в Германия заедно с вече бившия си приятел Паоло. Доскорошният кандидат-зет на Софиянски следваше моден дизайн край Бранденбургската врата. Според светски хроникьори по едно време отношенията между Димана и италианеца станали толкова сериозни, че в семейство Софиянски заговорили за сватба. Още повече че голямата мечта на бившия премиер е да види и трите си дъщери омъжени.

Паоло бил доведен от Димана на аудиенция в София и одобрен от родителите ѝ. Стефан Софиянски дори намерил куп общи теми със своя кандидат-зет, предимно по линия на любимия и на двамата отбор на Ботуша – „Ювентус“. Сватбените планове обаче изведнъж рухнали с гръм и трясък.

Какво е довело до раздялата на Димана и Паоло Зезо, семейството и близките им избягват да коментират. Към днешна дата най-малката Софиянска отново е волна птичка в търсене на принца на белия кон. Предполага се обаче, че като типичен представител на силния пол в Италия, която се слави с едни от най-големите свалячи в света, модният дизайнер е прегрешил. Така се е разминал с шанса да стане официално зет на бившия кмет на българската столица, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар