Невероятно, но факт! Мира Добрева изневери на БНТ

Гласувайте за статията

Преживяването в конкуренцията обаче ще остави и горчиви спомени у журналистката

Мира Добрева, която е едно от най-знаковите лица на БНТ, изневери на медията.

Тя смени ефира на националната телевизия с този на Би Ти Ви. В продължение на седмица Мира Добрева бе гост-коментатор в предаването „Преди обед“. Там тя обсъждаше актуалните теми от деня заедно с водещите Сашо Кадиев и Деси Стоянова.

Мира Добрева

Преживяването в конкуренцията обаче ще остави и горчиви спомени у журналистката

Зрителите на предаването несъмнено останаха озадачени от появата на Мира Добрева в ефира на конкурентна медия. Те дори заподозряха, че по всяка вероятност тв звездата е решила да скъса с досегашните си работодатели и се опитва да си проправи път в Би Ти Ви.

Това им предположение обаче се оказа грешно. Добрева нямала никакво намерение да напуска БНТ. Истината, колкото и изненадващо да звучи е, че лично шефовете ѝ дали разрешение да гостува цяла седмица в „Преди обед“.

Преживяването в конкуренцията обаче ще остави и горчиви спомени у журналистката. Тя едва не постъпи в „Пирогов“ след един от ефирите. Придвижвайки се пеша в центъра на столицата, Мира се спънала жестоко в един от многото тротоари с липсващи плочки и полетяла към асфалта. В последния момент успяла да запази равновесие и да не падне по очи. Все пак лошо накривила крака си. Затова напоследък се шегува, че е зазимила високите токчета и предпочита равните обувки, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар