Никол Станкулова си навлече гнева на екипа на „На кафе“ (Вижте как)

Гласувайте за статията

Никол Станкулова сгафи в ефир

Никол Станкулова сгафи в ефир. Всеки мъж е добре запознат с едно от златните правила за спокоен живот, гласящо, че ако не иска да си навлече излишни проблеми на главата, разрушавайки мира в душата си, то в никакъв случай не бива да пита една жена за нейните години…

А още по-фатална грешка би било, ако след евентуалния отказ продължи да упорства, като накрая реши сам да разбули мистерията, хвърляйки предположения за числа, по-големи от реалното.

Дори да оставим шегата настрана, факт е, че доброто възпитание превръща възрастта на дамите в забранена територия, в която не бива да се навлиза, най-малкото от уважение. Намеците по тази тема също не са приемливи, защото, макар и несъзнателно, човек е в състояние не просто да засегне събеседника си, но и да накърни неготово достойнство…

Точно както Никол Станкулова без да иска стори с Гала, при това по националния ефир. Красивата синоптичка неволно доказа правотата на народната поговорка: „Три пъти мери, един път режи“, напомняща на хората, че трябва да подбират думите си, преди да ги изрекат.

Сериозна грешка

Светлооката хубавица, изявяваща се и като ко-водещ в „На кафе“, допусна сериозна грешка, заслужила й остри упреци от страна на екипа на предаването. В рамките на шоуто самата тя разкри, че са й се разкрещели в слушалката заради проявената нетактичност.

Нацистки концентрационни лагери

Една от разискваните теми в епизода бяха нацистките концентрационни лагери „Аушвиц“ и „Бирхенау“, създадени по времето на Адолф Хитлер. Никол веднага се впусна в обяснения, изтъквайки, че запленена от събитията в тази част на историята, въпреки че никога не е била там.

„Има някакви мистика. По-различно е, вие не го усещате така, Гала, защото сте го преживели“, изрече Станкулова, без да помисли как ще бъде разтълкувано казаното от нея.

Съвсем естествено, реакцията на 53-годишната й колежка не закъсня и миг. „Не, аз по това време не съм живяла, не съм го преживяла“, отвърна й светкавично блондинката.

Никол Станкулова сгафи в ефир сн. Инстаграм

Никол Станкулова сгафи в ефир сн. Инстаграм

След това светлооката хубавица опита да поправи недоразумението, като подчерта, че не това е имала предвид. „Дори и цялата тази епоха до 89-та година. Това пък за нас таи някаква мистика и ни е далечно“, завърши тя, предават от life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар