Галена даде отговор на въпроса
Разделят ли се Галена и Галин?Вече 17 години Галена е част от семейството на “Пайнер”. На 21 януари 2004 година тя сключи договор със звукозаписната компания. Но заради пандемията тя не успя да отбележи подобаващо тази дата. Все пак най-близките приятели и верни почитатели успяха да изненадат звездата на телевизия “Планета” и да направят нейната 17-та звездна годишнина запомняща се и неповторима.
По този повод тя зарадва феновете си с песента “Къде беше ти“. Парчето предизвика съмнение в някой не добре ориентирани медии, че тя е разочарована от любовта и е пред раздяла със съпруга си. Но оказа се, че песента е просто отговор на хита на Меди, а Галена е много щастлива с Галин. Затова той бе и първият, който я поздрави с целувка за празника.
“17 години. Днес празнувам вас и отговорността, която произтича от безрезервната ви обич и подкрепа към мен през всички тези години. Не ви приемам за даденост, вие сте муза, стимул, вдъхновение, награда. Благодаря ви, че винаги сте плътно зад мен във всичките ми артистични превъплъщения. Тази творческа свобода и сигурността, която ми давате, са най-голямото признание за мен. Защото всичко е само и единствено за ВАС!”, сподели Галена в мрежата, пише Марица.бг, позовавайки се на hotnews.bg