Деми Мур неузнаваема с новата си прическа (Вижте как се подмлади с 30 г – Снимки)

Деми Мур неузнаваема с новата си прическа (Вижте как се подмлади с 30 г – Снимки)
1 (20%) 1 vote

Вижте новия облик на подмладената актриса

Деми Мур тази година ще навърши 59 години. В същото време актрисата винаги се е страхувала да остарее и полага много усилия, за да запази младостта си.

В борбата с възрастта всички средства са добри, казва Деми. Например има толкова много пластични операции за звезди, които не могат да бъдат преброени. Но не обвинявайте за всичко пластиката.  Например, тънката атлетична фигура  на актрисата  е резултат от внимателна и ежедневна работа върху собственото й тяло.

Дъгата и тънка коса на актрисата я състарява
Снимка: Инстаграм

Но една подробност кара Мур да изглежда по-стара. Това е нейната прическа. Дългата коса, която тя пусна до кръста, само добави години към възрастта й. Особено когато я сплете на две плитки сплита придобива напълно нелеп вид – все едно баба иска да изглежда като ученичка.

Освен това косата на Деми не е в най-добро състояние. Феновете неведнъж са забелязали, че косата на звездата, макар и дълга, е тънка, безжизнена, с цъфнали краища.

С по-къса прическа звездата изглежда с 30 г по-млада

Скоро холивудската звезда беше забелязан да напуска салон за красота с мокра глава и нова прическа. Разбира се, тя не смее да носи модерен боб, но косата й е доста  по-къса.

Сега тя наистина може да бъде объркана с младо момиче. И между другото, тази дължина е на мода днес, за разлика от къдриците до талията. Все повече звезди напоследък се решават на къси прически и за повечето от тях подобни промени в красотата са само към по-добро, предават от wday.ru.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар