Хороскоп за 27 януари, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Постарайте се да запомнете всичко, което ви се струва важно. Ще имате възможност да получите полезна информация, която веднага ще намери практическо приложение. Не пропускайте шанса си. Бъдете внимателни с парите. Склонни сте към лекомислени покупки и може да загубите доста.

СКОРПИОН

Ден за интересни и приятни беседи. Не винаги и не във всичко сте съгласни с околните, но ако сте спокойни и държите на своята гледна точка, ще заслужите уважението им. Не бъдете инатливи. Вечерта може да се радвате на романтични изненади, приятни срещи и интересни запознанства.

СТРЕЛЕЦ

Трудно ще запазите обичайната си сериозност. Днес сте настроени да се веселите, да се отдадете на капризите си или на мимолетни желания. Няма да има проблем, ако съхраните здравия си разум и не давате обещания, които трудно ще изпълните. Въздържайте се от големи покупки.

КОЗИРОГ

Организационните ви качества ще помогнат сами ще намирате правилния подход към заплетени ситуации. Възможно е да получите неочаквани предложения, които ще ви заинтересуват и зарадват. Имате шанс да направите нещо добро, като помогнете на човек, оказал се в неприятно положение.

ВОДОЛЕЙ

Ден за почивка, за леки – необвързващи беседи и разнообразни развлечения. Сложните и важни дела е по-добре да отложите за по-добри времена. Изчакате благоприятния момент, за да се справите добре и с лекота. Финансите ви не са много добре, така че се въздържайте от излишни покупки.

РИБИ

Благоприятен ден от финансова гледна точка. Дългоочаквани парични приходи, както и изгодни сделки ще ви дадат сигурност и стабилност. Новина ще наложи промяна на плановете ви в дългосрочен план. Някой ще ви поиска услуга – ако прецените, че риска е голям, откажете.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар