Анджелина Джоли износва дрехите на децата си (Актрисата се стопи от стрес)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли носи дрехите на децата си

Анджелина Джоли вече плаши със слабостта си. Актрисата е толкова слаба, че напоследък започна да залага на нов аутфит.

Приятелите на Джоли споделят, че тъй като е много слаба, актрисата започва да носи детски дрехи.

През последната година световните таблоиди пишат все повече за здравето на холивудската актриса Анджелина Джоли и нейното тегло. Мнозина смятат, че тя гладува и се нуждае от помощ. А някои вярват, че липсата на щастие в любовта е причината за лошото й здравословно състояние. Други смятат, че просто Анджи е упорита, докато трети вярват, че актрисата наистина е болна. И се нуждае от помощ.Приятелите на Джоли казват, че тъй като е много слаба, актрисата започна да носи и детски дрехи.

Източници, близки до онлайн изданието Globe, твърдят, че Анджи е отслабнала толкова много, че сега е започнала да носи дрехите на децата си.

„Не се изненадвайте, когато видите Анджелина, облечена като момиче“, казаха те, циитирани от Globe. Според тях, Джоли тежи едва 43 килограма.

„Прилича на чувал, който се затваря с шнур“, казаха някои от приятелите й, които пожелали да останат анонимни

Има обаче и други слухове.

Някои предполагат, че актрисата е започнала да гладува, от ревност към бившия си съпруг Брад Пит. А той миналата година имаше връзка с германския модел Никол Потуралски. Отношенията им приключиха след медийната истерия около отношенията им. Но е факт, че връзката им определено привлече внимание на доста хора.

Напомняме ви, че Анджелина Джоли неотдавна говори открито за борбата си с хранителните разстройства. Тя разкри, че е страдала от анорексия от тийнейджърска възраст. Но въпреки това никога не е признала, че това е разстройството, което я е съсипало и довело до ръба.

Анджелина Джоли износва дрехите на децата си сн. Инстаграм

Анджелина Джоли износва дрехите на децата си сн. Инстаграм

Вместо това, актрисата винаги е казвала, че теглото й е резултат от стрес. Приятелите й обаче не смятат така.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар