Гена Трайкова напусна Би Ти Ви заради Венелин Петков (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Гена Трайкова продължава да подкрепя Венелин Петков

Гена Трайкова – главният редактор на новините на Би Ти Ви, си тръгна от медията. Тя е заявила намерението си пред новото ръководство веднага след освобождаването на Венелин Петков в края на миналата година.

Гена напуска след като е уточнила и последните подробности с Антон Хекимян, новият директор на новините, актуалните предавания и спорта. Бившата екранна партньорка на Петков бе с него в повече от приятелска връзка.

Макар и разделени отдавна, тя продължава да е солидарна с него и да го подкрепя. След напускането на Гена, постът й се поема от Веселина Петракиева.

Главен редактор на актуалните предавания пък става Искра Владимирова, заела мястото на Валя Гиздарска. Дамите, издигнати след новите рокади, се подкрепят взаимно с порасналия в кариерата Хекимян.

В конкурентната Нова телевизия служителите продължават да са в пълно неведение какво се случва в медията и какви точно са плановете на новите собственици. По тази причина всички били на тръни и никой не знаел дали ще остане на работа или ще бъде освободен.

Купувачът „Юнайтед Медия“ вече е наел външна фирма за подбор на кадри, която проучва персонално всички журналисти, продуценти, служители в администрацията. На база техния анализ щяло да стане ясно кой си тръгва и кой остава да работи в телевизията.

До хората в самата Нова телевизия обаче не достигала никаква информация. Все още не е ясно и кой ще заеме мястото на бившия изпълнителен директор Ива Стоянова, която вече обяви, че се оттегля от медията, пише „Минаха години“.

Гена Трайкова напусна Би Ти Ви заради Венелин Петков сн. hotarena.net

Гена Трайкова напусна Би Ти Ви заради Венелин Петков сн. hotarena.net

Загадка са и действията на прокуратурата, която образува досъдебно производство за строежа на новата сграда на Нова телевизия в район Искър в столицата. Това е вторият трус за медията в рамките на по-малко от година. През април 2020-та Нова тв премина през сериозни съкращения на всички нива, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар