Лили Иванова проговори за най-голямата битка в живота си

Гласувайте за статията

Лили Иванова проговори за трудностите в живота си

В интервю за „Епицентър“ Лили Иванова направи признания за личния си живот. Пред Валерия Велева тя заяви, че с търпение е посрещала всяка трудност в кариерата си.

„Старала съм се да се справям сама. Но благодаря на тези мои приятели, макар и малко, за това, което са направили за мен и са ми помогнали“, споделя естрадната прима.

Великата певица, която не е по приказките, споделя още от вечната си философия.

„Трудностите са средство за мобилизация. Това е пътят, по който съм вървяла през този период от една година. Във всеки труден път има моменти на изпитание, но аз знам, че трябва да намеря изхода. И то сама! Винаги мисля какво да правя – с това ми е заета главата. Освен в търпението, моята сила е и в моята желязна дисциплина. Не съм се научила да хленча, макар да съм живяла в години, които са били много трудни за моите родители. Помня баба ми, родена е още по време на турското робство – здраво стъпила на земята, тя имаше поговорки за всяко нещо, от нея съм ги научила, много мъдрост има в тях. Важното е човек да има достойнството да издържи“, допълва още звездата.

Лили Иванова разкри каква е нейната философия за живота – миналото е урок, а бъдещото – цел.

„Назад няма нищо! Материалната надпревара никога не е била цел за мен. Разчитам само на себе си, защото не мога да направя компромиси с творчеството си, с музикантите.

Тя разкри, че досега най-голямата битка, която е водила, е тази с времето.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар