Годеникът на Тифани Тръмп смени куп гаджета преди да я срещне (Кой е Майкъл Булос и какво знаем за него)

Гласувайте за статията

Когато две милиардерски фамилии се сродят любовта май няма нищо общо с това

Бъдещият мъж на Тифани Тръмп, Майкъл Булос, който е с арабски  корени й предложи брак с пръстен за 1,2 млн долара. Майкъл ще наследи империята на баща си, а общото имущество на новата двойка се оценява на милиарди долари.

Баща му Масад Булос е голям поддръжник на Доналд Тръмп и се гордее със сина си, така че няма търпение сватбата им да се състои.

Годениците със семействата си на Коледа
Снимка: Инстаграм

Това е прекрасна новина!“ „Любовната им история е прекрасна и ще бъде такава и в бъдеще“, каза наскоро предприемачът пред медиите.

Бъдещият зет на Доналд Тръмп е роден в Хюстън като второ от четирите деца в семейството. Известно време от живота си той е израснал в Лагос и като останалите деца на фамилията е учил в престижни училища.

От ранна възраст Майкъл беше решен да поеме бизнеса на баща си и за разлика от по-големия си брат Фарес, който обича изкуството, той вече го прави.

С Тифани Тръмп се срещнаха през лятото на 2018 г., а след това реши да спре ергенския си живот. Дотогава той сменяше момичетата си почти всеки ден.

Често пътува с приятели до дестинации, които са известни с добрите партита, а през лятото редовно се забавляваше на яхта в Средиземно море.

След гимназията Майкъл продължава да живее в Лондон, в скъп апартамент и се радва на несметно богатство.

Той беше типично дете на богати родители, докато живееше тук. „Често слушах силна музика от апартамента му, но нищо друго“, казва негов съсед.

Младият предприемач е завършил управление на проекти и след това е тръгнал по стъпките на баща си.

По-големият му брат е актьор и живее в Лондон. Той се появява във филмите „Фантастични животни“ и играе второстепенна роля в хитовия сериал „Короната“, предават от tocka.com.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар