Любимата на Милен Цветков с прогноза за 2021 година

Гласувайте за статията

Любимата на Милен Цветков с прогноза за настоящата 2021 година

Астроложката Милена Иванова, която бе последната жена в живота на Милен Цветков, направи прогноза за предстоящата година.

Тя е категорична, че новата 2021 г. ще бъде съвсем различна 2020. Всеки ден е с активна геометрия, което означава, че ще има много възможности за постигане на целите, стига човек да си ги е поставил правилно и да не бъде инертен.

Нумероложката споделя, че с 2020-а завърши един цикъл. Според нея в старата година остана всичко старо и ненужно, болестите, оплакванията и мрънкането.

„С настъпването на 2021-ва започва нов 3-годишен кармичен цикъл. Годината е под знака на петицата. Всеки, който е упорит и решителен, ще успее“, убедена е Милена.

От думите й стана ясно, че въпреки инерционното ехо от 2020-а новата 2021-ва ще бъде два пъти по-добра.

„Вниманието на хората ще се измести от болестите. Ще се активират пътувания. Ще се изградят много нови връзки. Работата в екип ще бъде резултатна. Година на публичност, справедливост, узаконяване на бизнес. Година на духовното“, споделя от любимата на Цветков.

Тя съветва да сме премерени и да не изпадаме в крайности. Нумероложката е убедена, че тази година ще разберем най-важното за следващите 3 години, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар