Сестрата на Ирина Шейк се пусна без сутиен (Вижте как изглежда Татяна – Снимки)

Гласувайте за статията

Татяна е по-малка от Ирина и не е позната на широката публика

Ирина Шейк е една от най-красивите и известни руски модели, но името Татяна Петенкова може да не ви звучи познато. А именно, малко хора знаят, че Ирина има сестра, която е една година по-млада от нея.

Татяна се крие от медиите, доколкото може, и живее спокоен семеен живот в Русия. Според чуждестранни медии Петенкова не се е решила да избере начин на живот като сестра си, но е отдадена на съпруга и децата си. Заедно с мъжа си те печелят пари от продажба на породисти кучета.

Сестрата на Шейк Татяна Петенкова със съпруга си
Снимка: Инстаграм

Тези дни Татяна посети сестра си в Америка, а папараците я хванаха по улиците на Ню Йорк. Тя беше със спортен екип, съчетан със синя блуза без сутиен, всичко в комбинация с кецове и черно яке.

Татяна в Ню Йорк при сестра си
Снимка: vistina.com.mk

Сестрата на Шейк е завършила училище за козметика и нейното детство и това на Ирина не е било леко, а доста трудно. Заедно с майка си живееха в малко затънтено селце и като деца загубиха баща си, който почина от пневмония. Поради бедността майка им е работила на три работни места. Когато татко  им почина, Татяна беше на 15, а Ирина на 16 години, предават от vistina.com.mk.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар