Семейството на Кейт Мидълтън и принц Уилям се увеличи (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Братът на Кейт Мидълтън е „виновникът“ семейството на херцога и херцогинята на Кеймбридж да се увеличи

Семейството на Кейт Мидълтън и принц Уилям е голямо, сплотено и често давано за пример. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са си поставили за цел да възпитават децата си отвъд всички кралски протоколи и норми, въпреки че благородническите титли, с които са родени, предопределят живота им.

Но Шарлот, Джордж и Луис си остават преди всичко хлапета, които се радват на точно същите неща, както и всички останали без кралско потекло. А отскоро тримата, както и техните родители, имат нова голяма радост в тези трудни за всички времена.

Нов член на семейството

Братът на Кейт Мидълтън – Джеймс Мидълтън, от години се занимава с развъждането на животни. Именно той е и „виновникът“ семейството на херцога и херцогинята на Кеймбридж да се увеличи с още един член – малък, сладък кокер шпаньол.

Кученцето е племенник на Лупо – предишният верен четириног приятел на Уилям, Кейт и децата им, който е починал наскоро. Двете животинки живеят заедно за кратко. А сега малкият кокер шпаньол помага на всички да се справят с мъката по загубеното куче.

Семейството на Кейт Мидълтън и принц Уилям се увеличи сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Семейството на Кейт Мидълтън и принц Уилям се увеличи сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

В момента цялото щастливо семейство прекарва времето си в имението Анмър Хол, а домашният любимец е неизменна компания на Кейт Мидълтън, когато съпругът й е далеч от нея заради поредния си кралски ангажимент, предават от lifestyle.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар