Гала отказала двойна заплата от Би Ти Ви

Двойна заплата е отказала Гала, за да се премести от Нова телевизия в Би Ти Ви. Че е получила оферта за скъп трансфер в конкуренцията, разкри самата тя, но побърза да уточни, че е отхвърлила предложението още в зародиш. Тв ветеранката не се изкушила от апетитното възнаграждение, което й било предложено. В Нова тв тя от години прибира заплата в размер на 10 хиляди лева месечно за ежедневните ефири, които води. От другата медия й предложили да удвоят мизата, но Гала не била готова да забие нож в гърбовете на шефовете и колегите и парите не успели да я съблазнят.

Привързаност

Вероятно, ако беше приела, тя щеше да застане на мястото на Деси Стоянова и Сашо Кадиев и отново да води предаване в същата стилистика. Гала обаче била привързана към екипа си и единственият вариант, в който щяла да се съгласи да премине в другия отбор, бил, ако останела без работа.

Пауза

Това вече се е случвало веднъж, когато преди години "На кафе" внезапно спря и тв водещата се озова на улицата. Паузата обаче беше кратка и продуцентите на сутрешното шоу отново я поканиха да застане начело на бойния отряд, като освен това я ангажираха да води още две предавания - емблематичните за миналото десетилетие "Пълна промяна" и "Имаш поща". И до ден днешен Гала съжалявала, че се била разчекнала между няколко проекта, защото покрай работохолизма й и ламтежа за пари личният й живот пострадал сериозно. Сега също получавала допълнителни предложения за работа, но ги отклонявала дори без да се замисли.

Собствен бизнес

Благодарение на солидната си заплата, която от години получава, 53-годишната Гала успя да завърти и свой собствен бизнес. Тя притежава фирма за производство на козметика, която е кръстила на себе си. Кремовете и серумите за вечна младост, които неостаряващата тв звезда продава, съвсем не са по джоба на всеки. Малко бурканче с оскъдно количество крем против бръчки от нейната серия струва 59 лева, а серумът - близо 83 лв. [caption id="attachment_655837" align="aligncenter" width="300"]Гала отказала 20 бона заплата на Би Ти Ви сн. Инстаграм Гала отказала 20 бона заплата на Би Ти Ви сн. Инстаграм[/caption] Благодарение на многолюдната си клиентела тя си докарва хиляди левове от продажби и преспокойно може да се "пенсионира" от ефира във всеки един момент, пише retro.bg.