Защо Гала отказа заплата от 20 бона на Би Ти Ви? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Гала отказала двойна заплата от Би Ти Ви

Двойна заплата е отказала Гала, за да се премести от Нова телевизия в Би Ти Ви. Че е получила оферта за скъп трансфер в конкуренцията, разкри самата тя, но побърза да уточни, че е отхвърлила предложението още в зародиш.

Тв ветеранката не се изкушила от апетитното възнаграждение, което й било предложено. В Нова тв тя от години прибира заплата в размер на 10 хиляди лева месечно за ежедневните ефири, които води.

От другата медия й предложили да удвоят мизата, но Гала не била готова да забие нож в гърбовете на шефовете и колегите и парите не успели да я съблазнят.

Привързаност

Вероятно, ако беше приела, тя щеше да застане на мястото на Деси Стоянова и Сашо Кадиев и отново да води предаване в същата стилистика. Гала обаче била привързана към екипа си и единственият вариант, в който щяла да се съгласи да премине в другия отбор, бил, ако останела без работа.

Пауза

Това вече се е случвало веднъж, когато преди години „На кафе“ внезапно спря и тв водещата се озова на улицата. Паузата обаче беше кратка и продуцентите на сутрешното шоу отново я поканиха да застане начело на бойния отряд, като освен това я ангажираха да води още две предавания – емблематичните за миналото десетилетие „Пълна промяна“ и „Имаш поща“.

И до ден днешен Гала съжалявала, че се била разчекнала между няколко проекта, защото покрай работохолизма й и ламтежа за пари личният й живот пострадал сериозно. Сега също получавала допълнителни предложения за работа, но ги отклонявала дори без да се замисли.

Собствен бизнес

Благодарение на солидната си заплата, която от години получава, 53-годишната Гала успя да завърти и свой собствен бизнес. Тя притежава фирма за производство на козметика, която е кръстила на себе си.

Кремовете и серумите за вечна младост, които неостаряващата тв звезда продава, съвсем не са по джоба на всеки. Малко бурканче с оскъдно количество крем против бръчки от нейната серия струва 59 лева, а серумът – близо 83 лв.

Гала отказала 20 бона заплата на Би Ти Ви сн. Инстаграм

Гала отказала 20 бона заплата на Би Ти Ви сн. Инстаграм

Благодарение на многолюдната си клиентела тя си докарва хиляди левове от продажби и преспокойно може да се „пенсионира“ от ефира във всеки един момент, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар