Хороскоп за 25 януари, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията

ВЕЗНИ

Не е най-добрият ви ден. Не очаквате големи успехи и постижения днес. Затова пък позитивните емоции ще са достатъчно. Ще бъдете зарадвани от гости и роднини. Неголеми парични постъпления ще ви дадат финансова сигурност. Може да купите полезни вещи за дома си.

 

СКОРПИОН

Чакат ви приятни срещи и интересни разговори. За себе си ще напомнят стари познати, с които сте имали много приятни моменти. Дори в безсмислени, на пръв поглед, разговори, ще намерите провокиращи теми, които ще ви вдъхновят да се заемете с нещо ново. Оставете интуицията да ви води.

 

СТРЕЛЕЦ

Зарежете съмненията и действайте решително. Всичко ще се получи както трябва, даже ще надхвърли очакванията. Вашето обаяние ще ви помогне в тежките разговори и ще получите изненадваща подкрепа от хора, с които имате доста пререкания. Въпреки многото изненади, вие бързо ще се ориентирате.

 

КОЗИРОГ

Още сутринта ще разберете, че звездите са на ваша страна. Трябва да помислете, как да се възползвате от това. Каквито и задачи да имате днес, помнете, че не е задължително да ги решавате сами. Не е изключено да се наложи да промените плановете си. Някой ще ви потърси за помощ.

 

ВОДОЛЕЙ

Хубав ден за общуване в неформална обстановка. Така ще може да обсъждате даже и най-сериозните въпроси. Бързо ще се ориентирате и ще намерите верния тон. Ще разберете как да заинтересовате събеседниците си с вашите идеи и да ги привлечете за осъществяването им. Подходящ ден за финансови операции.

 

РИБИ

Напрегнат ден. Предстои ви много работа и не трябва да се разпилявате и да губите времето си. Увереността във вашите сили ще е необходима за постигане на целите. Няма да се разминете без помощ от приятели. Не е изключено да намерите начин да сложите край на стари разногласия.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар