Хороскоп за 25 януари, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Сложен ден, но няма да е неуспешен. Всичко ще ви се получава, но прекомерното бързане или необмислени постъпки могат да станат причина за грешки, които могат да имате неприятни последици в бъдеще. Вниманието ви към детайлите ще ви позволи навреме да забележите това, което ще се окаже важно.

 

ТЕЛЕЦ

Днес не разчитайте на приятни изненади и лесни победи. Ще се наложи да се потрудите здраво. Но задачите ви са интересни и ще ги решавате с ентусиазъм. Ще имате успехи и в творчеството. Това е време за нови идеи и изпълнение на някои от замислите ви. Тъй като ще засяга и близките ви, може да имате разногласия с тях.

 

БЛИЗНАЦИ

Подходящ ден за всякакви важни дела. Няма да жалите силите си да постигнете нужните резултати и ще свършите много полезна работа. Денят е подходящ за смели и рисковани начинания. Може да завършите стари проекти, които преди са били за вас нереалистични. Във всичко ще имате късмет – възползвайте се.

 

РАК

Имате шансове за успех, ако получите подкрепата на влиятелни хора и се договорите за сътрудничество с точните хора. За съжаление, липсва ви вяра в собствените ви сили, затова има опасност да зарежете започнати дела. Емоцията днес ще вземе връх, така че внимавайте да не засегнете близки хора.

 

ЛЪВ

Очаквайте приятни изненади. Денят е благоприятен и от гледна точка на финансите. Очаквайте парични приходи и интересни предложения за работа. Ще можете бързо да възстановите силите си и да се настроите за новите предизвикателства, ако отделите повече време за почивка.

 

ДЕВА

Не много ползотворен ден, но пък отлично време за срещи и любими развлечения. Около вас ще са интересни и приятни хора, с които лесно ще намерите общ език. Вероятно това ще доведе до започването на съвместна дейност. Добри новини от познати, ще ви дадат повод да възстановите стари връзки.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар