Майката на Глория Стефка Пенева също се заразила с коронавирус

Народната певица Стефка Пенева, която е майка на Глория, също се е заразила с Ковид-19. Тя била приета за по-задълбочени изследвания в специализираното отделение на ВМА. Източник от болницата изказа възмущението си от капризното поведение на майката на чалга примата.

Претенции и изисквания

За разлика от дъщеря си, която предизвикала възхищение у медиците с възпитаното и търпеливо държание, Стефка затрупала и без това ангажираните медици с претенции и изисквания. Тя била вечно недоволна и занимавала всички в отделението с личността си, като грандоманщината й можела да засенчи най-големите звезди на републиката, оплакаха се работещи на първа линия. На всичкото отгоре, състоянието й изобщо не било толкова тежко, че да налага хоспитализация, писа "Уикенд". Припомняме, че Глория се зарази на нелегално коледно парти на митничари, където пя срещу приличен хонорар. В крайна сметка се наложи да бъде хоспитализирана и остана под лекарски контрол десетина дни. Персоналът на отделението във ВМА бил толкова впечатлен от достойното й присъствие, че дори излезли да я изпратят, когато си тръгнала здрава обратно към дома.

Налудничави приумици

На другия полюс обаче се оказала нейната родителка, която пристъпва прага на лечебното заведение малко по-късно. Баба Стефка постоянно намирала как да затруднява персонала с всякакви налудничави приумици и макар че не се намирала в опасност, настоявала за пълни изследвания и специално внимание. Скромността, която по-рано Глория демонстрирала, била неприсъща за възрастната дама, а изискванията й за храна, напитки, удобства и отношение, контрастирали на фона на кризисната ситуация. [caption id="attachment_655743" align="aligncenter" width="300"]Майката на Глория побърка ВМА с капризите си сн. hotarena.net Майката на Глория побърка ВМА с капризите си сн. hotarena.net[/caption] Всеки момент се очаква Стефка Пенева да стане прабаба, тъй като внучката й Симона Загорова е в деветия месец. През последните 9 месеца тя износи дете от връзката си с Даниел Милушев от Доспат, предават от hotarena.net.